Doris og Torbens
Leverpostej

 

 

 

 

Leverpostej

600g          Lever

300g          Spæk

30   g          Margarine

1     dl         Mel

2     stk.      Æg

1     stk.      Løg

¼    L          Mælk

¼    L          Fløde

4     Tsk.     Salt

½    Tsk.     Peber

2     Tsk.     Paprika

1/3  Tsk.     Allehånde

Hak lever, spæk og løg 2-3 gange i kødhakker.

Bland mel og krydderier, smelt margarine, lav en smørbolle, udrør mælk og fløde her i, under opvarmning.

Rør levermassen, æg og jævning sammen.

Kom leverpostejen i forme af passende størrelse og bag dem i vandbad ved 170° i ¾ -1 Time til den er gennembagt.

Leverpostejen kan fryses. Frys den rå.

Sæt den uoptøet i ovnen og bag den i vandbad ca. 1¼ Time til den er gennembagt.